Yritys, tarina ja arvot

Tiimimme muodostui kaksi vuotta sitten Suomen kasvu­yrittäjyys­yhteisön keskiössä. Poikkeus­tilanteen alkaessa uskoimme kykyymme auttaa yhteiskuntaamme.

Nyt oli aikamme toimia.

Droppen tarina

Yrityksemme on tarina Aalto-yliopisto –taustaisten nuorten halusta auttaa vuoden 2020 aikana muodostuneen kriisin keskellä. Halusimme löytää ratkaisun, joka mahdollistaisi tilanteeseen nopean reagoimisen ja toisi mukanaan mahdollisuuden auttaa. Edistyneen teknologian hallinta mahdollisti Droppen synnyn.

Tähän mennessä yrityksemme on jo auttanut monia yhteiskuntamme välttämättömiin ydintoimintoihin keskittyneitä yrityksiä turvallisemman työympäristön mahdollistamiseksi. Olemme vahventaneet viranomaisten ja terveydenhuollon toimitusketjuja. Tukemme on etupäässä kohdistunut arjen sankareille – sairaanhoidolle sekä teollisuuden yrittäjille – jotka pitävät huolta pohjoismaisen hyvinvointivaltion toimivuudesta.

Arvomme

Droppe ja arvot

Yhteisvastuullisuus

Uskomme, että kollektiivisten ongelmatilanteiden heijastumista yksittäisiin ihmisiin voidaan pienentää ainoastaan yhteistyöllä yhteiskuntamme toimielinten ja yksilöiden välillä.

Ajattelemme hygieniatarvikkeiden alueellisen saatavuuden edesauttamisen olevan paras tapamme auttaa nykytilanteessa. Teemme sen saavuttamiseksi jatkuvasti yhteistyötä niin kotimaisten kuin kansainvälisten toimijoiden kanssa.

Haluamme palvelussamme kantaa kortemme kekoon yhteisen hyvän puolesta, yhteisvastuullisuutta korostaen.

Läpinäkyvyys

Droppea yrityksenä ohjaa aito halu auttaa kriisin keskellä. Toimintamme on läpinäkyvää kaikille sidosryhmille ja viestimme tavoitteistamme mahdollisimman avoimesti niin tavarantoimittajille, asiakkaille kuin yhteiskumppaneillemme.

Droppessa korostuu aitous. Yhteistyökumppanuuksia solmiessamme huomioimme valinnoissamme kriittisesti tavoitteiden sekä arvojen yhteensopivuutta. Tähän on vahvasti kuuluttava aito halu auttaa kriisitilanteessa – suomalaisen suoraselkäisesti.

Kansainvälisyys

Modernissa, laajasti verkottuneessa yhteiskunnassa myös kriiseistä muodostuu yhä helpommin kansainvälisesti vaikuttavia häiriötilanteita. Näin ollen myös ratkaisuja niihin on lähdettävä etsimään maailmanlaajuisesti.

Droppe on suomalainen yritys, joka ratkoo kohtaamaamme yhteiskunnallista ongelmaa kansainvälisellä otteella. Toimitusketjumme sekä tuotehankinta ulottuu myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Täten meillä on parhaat mahdolliset lähtökohdat ratkoa hygieniatuotteiden tarjontahäiriön aiheuttamaa alueellista epätasapainoa.

Ilman edistynyttä teknologiaa ja kansaivälistä verkostoamme Droppea ei olisi voitu luoda.

Verkkokauppaan Tutustu tiimiin

Droppe ihmisinä

Tutustu tuotteisiin yritys­verkko­kaupassamme

Soita tai laita viestiä saadaksesi räätälöidyn tarjouksen jatkuvasta sopimuksesta.
Soita Henrille, +358 50 5731 776.